БРЗА И ЕФИКАСНА УСЛУГА ЗА ЧИСТА ЗГРАДА И КВАЛИТЕТЕН ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ
УПРАВУВАЊЕ- административно, правно и финансиско работење и најдобри модели на комуникација.
Професионално техничко одржување.
Специјализиран сервис за одржување на хигиена.
КОМПЛЕТНА УСЛУГА ЗА ВАШИОТ ОБЈЕКТ!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

БРЗА И ЕФИКАСНА УСЛУГА ЗА ЧИСТА ЗГРАДА И КВАЛИТЕТЕН ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ
УПРАВУВАЊЕ- административно, правно и финансиско работење и најдобри модели на комуникација.
Професионално техничко одржување.
Специјализиран сервис за одржување на хигиена.
КОМПЛЕТНА УСЛУГА ЗА ВАШИОТ ОБЈЕКТ!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

БРЗА И ЕФИКАСНА УСЛУГА ЗА ЧИСТА ЗГРАДА И КВАЛИТЕТЕН ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ
УПРАВУВАЊЕ- административно, правно и финансиско работење и најдобри модели на комуникација.
Професионално техничко одржување.
Специјализиран сервис за одржување на хигиена.
КОМПЛЕТНА УСЛУГА ЗА ВАШИОТ ОБЈЕКТ!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Еко Клин Сервис

Дозволете нашиот тим од професионалци да се погрижи за поквалитетен и функционален живот во Вашиот станбен и деловен простор.

Секојдневните средби со различни предизвици допринесоа да се стекнеме со непроценливо искуство кое сме подготвени да го поделиме со Вас.


Услуги


ЛИЦЕНЦА ЗА ДОМУВАЊЕ -
бр. 03-162/03

ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО ВО ДЕЈНОСТИТЕ

СЕРВИС - ИТНИ ИНТЕРВЕНЦИИ

НАЈКВАЛИТЕТНИ И ПРОВЕРЕНИ СОРАБОТНИЦИ

НАЈДОБРА УСЛУГА ПО ДОСТАПНИ ЦЕНИ

БЕЗ ПРОВИЗИЈА, ДО 24 РАТИ

1

ПОБАРАЈТЕ НЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ