1. ТВРДИ ПОДОВИ

(машинско чистење на тврди подови претставува делотворна обработка која ги отстранува сите врсти на нечистотија, оставајќи чисти и блескави подови)

2. ВОДЕНО ЧИСТЕЊЕ ПОД ПРИТИСОК

(чистење со вода под висок притисок на плочки, гранит, мермер, паркет, бетонски површини, феро бетон, гума и друго)

3. ОТСТРАНУВАЊЕ ГРУБА НЕЧИСТОТИЈА

(одмастување, отстранување груба нечистотија, детално чистење и отклонување на стара емулзија, каменец, цементно млеко и слично)

4. ПОЛИРАЊЕ

(Заштита на тврди подни површини по машинско перење подразбира наносување на емулзија (восок) и полирање)

 • Gallery of Realized Projects

 • Frequently Asked Questions

  What Does Cost-Per-Gallon Mean?

  Price is but one factor which enters in paint values

  How many square feet will it cover per gallon?

  More important still, statistics show that cheap-price-per-gallon paint lasts only about half as long

  What are its working and spreading properties?

  The protective value of paint becomes more important as the years go by