ФАЗА 1

(во првата фаза ги отстрануваме сите остатоци од градежен материјал и отпадоци, потоа следи суво чистење на објектот и околниот простор. Во тоа време мајсторите сеуште ги обавуваат завршните градежни работи)

ФАЗА 2

(во втората фаза наша цел е целосно отстанување на прашина и нечистотија како објектот би бил вселлив. Во оваа етапа детално се перат прозорци и сите други стаклени површини, врати, подови и останати елементи во објектот)

ЗАВРШНА ФАЗА

(најважно по оваа фаза е мајсторите да не влегуваат во објектот за да не се уништи ефектот на чист и блескав простор)

 • Gallery of Realized Projects

 • Frequently Asked Questions

  What Does Cost-Per-Gallon Mean?

  Price is but one factor which enters in paint values

  How many square feet will it cover per gallon?

  More important still, statistics show that cheap-price-per-gallon paint lasts only about half as long

  What are its working and spreading properties?

  The protective value of paint becomes more important as the years go by