БРЗА И ЕФИКАСНА УСЛУГА ЗА ЧИСТА ЗГРАДА И КВАЛИТЕТЕН ЗАЕДНИЧКИ ЖИВОТ
УПРАВУВАЊЕ- административно, правно и финансиско работење и најдобри модели на комуникација.
Професионално техничко одржување.
Специјализиран сервис за одржување на хигиена.
КОМПЛЕТНА УСЛУГА ЗА ВАШИОТ ОБЈЕКТ!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

МОЈ КУЌЕН СОВЕТ - ПРОВЕРЕН И ДОВЕРЛИВ ПАРТНЕР ПОДГОТВЕН ДА ОДГОВОРИ НА СИТЕ ВАШИ БАРАЊА
Со нас добивате:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН МОДЕЛ ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА ТРОШОЦИ И РЕДОВНА НАПЛАТА НА ДОЛГОВИ.
ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИС ЗА ХИГИЕНА И ТЕХНИЧКО ОДРЖУВАЊЕ.
НАЈВИСКО НИВО НА БЕЗБЕДНОСТ - ОСИГУРУВАЊЕ, ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ И ВИДЕО НАДЗОР.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ВРЕДНОСТА НА ВАШИОТ ОБЈЕКТ, РЕАЛИЗИРАЈТЕ ГИ ПОТРЕБНИТЕИ ИНВЕСТИЦИ ВО ЗГРАДАТА И ОБЕЗБЕДЕТЕ НАЈДОБРА НЕГА ЗА СТАНБЕНИОТ ПРОСТОР.
Со Мој Куќен совет имате можност за плаќање онлајн, плаќање на рати како и кредитирање на инвестиции во објектот.
За секој нов склучен договор добивате куќен ред, огласна табла, полици за рекламен материјал и машинско чистење.
Со нас добивате комплетна услуга за квалитетно заедничко живеење!

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Мoj Куќен Совет управува со повеќе од 180 станбени објекти, односно повеќе од 3800 станбени единици во исто време поставувајќи се како најдобар партнер за секоја потреба на клиентите. Како едни од пионирите во дејноста, нашиот тим составен од професионалци од различни дејности, има решение за секоја Ваша потреба.


Услуги за објекти


ЛИЦЕНЦА ЗА ДОМУВАЊЕ -
бр. 03-162/03

ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО ВО ДЕЈНОСТИТЕ

СЕРВИС - ИТНИ ИНТЕРВЕНЦИИ

НАЈКВАЛИТЕТНИ И ПРОВЕРЕНИ СОРАБОТНИЦИ

НАЈДОБРА УСЛУГА ПО ДОСТАПНИ ЦЕНИ

БЕЗ ПРОВИЗИЈА, ДО 24 РАТИ

1

ПОБАРАЈТЕ НЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ