Најголем одраз за квалитетот на живеењето е хигиената. Со нашата професионална работа успеваме да воспоставиме нови стандарди на одговорно и професионално управување и одржување на згради на територијата на град Скопје. Со нас Вашиот објект ќе ја добие најдобрата нега, со употреба на еколошки препарати од најквалтетни производители и примена на најсовремена техничка опрема.

Тековно одржување хигиена СУВО – СУВО И МОКРО

 • Темелно чистење на подови и скалишен простор, пристап до влезот;
 • Расчистување и отстранување на отпад и рекламен материјал
 • Чистење на кабина од лифт и влезен портал на објектот

Генерално чистење на заедничките простории

 • Темелно чистење  на сите површини во влезот
 • Чистење на прозорци и останати стаклени површини, држачи на скали и  отстранување на пајажини.
 • Машинско чистење на заедничките простории, гаражи, други заеднички простории и тешко достапни површини

 

За секој објект управуван од наша страна се обезбедуваат:

ПОЛИЦИ ЗА РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ, КОРПА ЗА СИТНИ ОТПАДОЦИ  КАКО И ПОДНИЦА ЗА ЧЕВЛИ СО ЦЕЛ: ОДЛИЧНА ХИГИЕНА ВО ЗГРАДАТА

 

Пополнете го прашалникот во ПОБАРАЈ ПОНУДА и добијте понуда за Вашата зграда!

 

ЕКО КЛИН СЕРВИС

Во секое време побарајте не за секоја од следниве услуги:

 • ЧИСТЕЊЕ НА ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ
 • ЧИСТЕЊЕ НА СТАНБЕНИ ПРОСТОРИИ
 • ЧИСТЕЊЕ НА ТВРДИ ПОДЛОГИ
 • ЧИСТЕЊЕ НА ВЕНТИЛАЦИОНИ КАНАЛИ
 • ЧИСТЕЊЕ НА СТАКЛА
 • ЧИСТЕЊЕ НА ФАСАДИ И ТЕШКО ДОСТАПНИ МЕСТА
 • ХОРТИКУЛТУРА И ХОРТИКУЛТУРНО УРЕДУВАЊЕ
 • ДРУГИ УСЛУГИ ПО ДОГОВОР

 

Нашата компанија Ви овозможува најпрофесинално управување и техничко одржување по потребите на Вашиот објект. Проверете на Мој Мајстор и Управување подетално за сите наши услуги и производи

 

Со одбирање на пакетите STANDARD и PREMIUM добивате ВАУЧЕР за инвестиција во Вашиот објект во износ до 50.000 денари.