• 1. Тврди подови


  Машинско чистење на тврди подови претставува делотворна обработка која ги отстранува сите врсти на нечистотија, оставајќи чисти и блескави подови.

  Повеќе

 • 2. Водено чистење под притисок


  Чистење со вода под висок притисок на плочки, гранит, мермер, паркет, бетонски површини, феро бетон, гума и друго.

  Повеќе

 • 3. Отстранување груба нечистотија


  Одмастување, отстранување груба нечистотија, детално чистење и отклонување на стара емулзија, каменец, цементно млеко и слично.

  Повеќе

 • 4. Полирање


  Заштита на тврди подни површини по машинско перење подразбира наносување на емулзија (восок) и полирање.

  Повеќе