• Фаза 1


  Во првата фаза ги отстрануваме сите остатоци од градежен материјал и отпадоци, потоа следи суво чистење на објектот и околниот простор. Во тоа време мајсторите сеуште ги обавуваат завршните градежни работи.

  Повеќе

 • Фаза 2


  Во втората фаза наша цел е целосно отстанување на прашина и нечистотија како објектот би бил вселлив. Во оваа етапа детално се перат прозорци и сите други стаклени површини, врати, подови и останати елементи во објектот.

  Повеќе

 • Завршна фаза


  Најважно по оваа фаза е мајсторите да не влегуваат во објектот за да не се уништи ефектот на чист и блескав простор.

  Повеќе