Системи за видео надзор: електроника и автоматика, алармни системи, компјутерски системи, домофонија и видео-домофонија, гаражни врати и автоматика на секаков тип врати, паркинг системи, системи за детекција и дојава на пожар, телекомуникации.

Категорија

Безбедносни системи и персонални компјутери