Online плаќање со mkpay.mk 

  • без турканици и чекање редици
  • најниски провизии

Како работи Mkpay?

 

  1.  Внесете kukensovet.com на Вашиот интернет пребарувач
  2.  Внесете ја Вашата електронска пошта (проверете го junk/spam сандачето)
  3.  Добијте лозинка за еднократна употреба
  4.  Одберете од листата Тау Цети или Триангл Зин (во зависност која компанија управува со вашиот станбен објект)
  5.  Внесете ги почетните 8 бројки од Вашата фактура
  6.  Платете со Visa или MasterCard

Системот Ви овозможува плаќање на сметки преку Веб порталот www.mkpay.mk со едноставна најава без претходно креирање на профил и без електронски токен.

Плаќањето се врши директно преку картичка од брендовите Visa и MasterCard