1. СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

(монтажа на системи за контрола на пристап и евиденција на работно време)

2. ВИДЕО НАДЗОР И АЛАРМИ

(системи за видео надзор: електроника и автоматика, алармни системи, компјутерски системи, домофонија и видео-домофонија, гаражни врати и автоматика на секаков тип врати, паркинг системи, системи за детекција и дојава на пожар, телекомуникации)

3. ПЕРСОНАЛНИ ДЕСКТОП И ЛАПТОП КОМПЈУТЕРИ

(инсталирање на софтвор и системски подесување на персонални компјутери – инсталирање на оперативни системи и други програми)

 • Gallery of Realized Projects

 • Frequently Asked Questions

  What Does Cost-Per-Gallon Mean?

  Price is but one factor which enters in paint values

  How many square feet will it cover per gallon?

  More important still, statistics show that cheap-price-per-gallon paint lasts only about half as long

  What are its working and spreading properties?

  The protective value of paint becomes more important as the years go by