За продавање

Се продава луксузна куќа-вила нас.Лисиче

A223

Тип

Куќа

Соби

5

Површина

200 m²

Цена

250,000 EUR

Дополнителни информации

Се продава луксузна вила куќа во населба Лисиче. Се наоѓа на прекрасна локација
Куќата е на два ката со вкупна површина 200м2 + 400м2 дворна површина
Со три пракинг места

Закажи разгледување на имот