Хемиско чистење

Еко Клин Сервис нуди разновиден спеткар на квалитетни услуги во индустријата за чистење и одржување хигиена. Обезбедуваме највисок квалитет на чистење со користење напредна технологија со еколошки препарати. Дозволете Вашиот мебел да го задржи сјајот како нов.

Чистење на мебел и длабоко перење (столици, фотелји, двосед или тросед) е постапка која ефикасно ја отстранува длабоката прашина и другата нечистотија од мебелот или теписите.

Длабоко перење на мебел е услуга што се изведува со помош на машина за чистење со систем „vacuum-druck“ и течност за извлекување што се вбризгува во мебелот и истовремено сите длабоки нечистотии се извлекуваат од него. Мебелот и другите предмети исчистени на овој начин остануваат влажни неколку часа по чистењето.

Услугата се извршува во Вашиот дом или канцеларија.

  • Гарнитури 
  • Чистење столици 
  • Чистење на теписи 
  • Чистење душек
  • Хемиско чистење на автомобили