Тешко достапни позиции

Кога говориме за чистење на прозорци, фасади и други тешко достапни позиции, мислиме за чистење на надворешноста на  деловните простории или домот. 

Со тек на време тие стануваат загадени од дожд, ветер, мов и прашина. Чистењето на фасадата го продолжува животниот век и таа повторно изгледа убаво, како нова.

Нечистотијата на фасадата се појавува од различно потекло, секоја површина и нечистотија бараат  соодветна обработка и нега. Разни дамки, маснотии, мовови и габи прават фасадата да личи застарена и дава нечист изглед.

Ние ви нудиме: 

• Машинско чистење 

• Хемиско чистење

• Заштита – нанесување на заштитни слоеви