Хигиена

Најголем одраз за квалитетот на живеењето е хигиената. Со нашата професионална работа успеваме да воспоставиме нови стандарди на одговорно и професионално управување и одржување на згради на територијата на град Скопје. Со нас Вашиот објект ќе ја добие најдобрата нега, со употреба на еколошки препарати од најквалитетни производители и примена на најсовремена техничка опрема.

Тековно одржување хигиена

Редовно и квалитетно чистење на Вашите згради значително ќе влијае на изгледот на заедничките простории и околината на зградата. Имајте на ум дека и одржувањето на зградата ја зголемува вредноста на недвижностите.

Тековно одржување хигиена СУВО – СУВО И МОКРО

 • Темелно чистење на подови и скалишен простор, пристап до влезот;
 • Расчистување и отстранување на отпад и рекламен материјал
 • Чистење на кабина од лифт и влезен портал на објектот

Генерално чистење на заедничките простории

 • Темелно чистење на сите површини во влезот
 • Чистење на прозорци и останати стаклени површини, држачи на скали и  отстранување на пајажини.

Машинско чистење

 • Машинско чистење на заедничките простории, гаражи, други заеднички простории и тешко достапни површини

Секој пакет може да биде креиран според Вашите потреби, побарајте не и добијте ја понудата која Вам Ви одговара.

 

Во договор со сопствениците и утврдена динамика Ви ги нудиме следниве услуги

 • Машинско чистење на заедничките простории, гаражи, други заеднички простории и тешко достапни позиции;
 • Редовно сервисирање на лифтови, хидро пумпи, гаражни врати, домофонски уреди, уреди за контрола на пристап и други технички уреди во објектот;
 • ДДД – Дезинфекција, дезинсекција и дератизација;
 • Проверка на состојбата и чистење на олуците
 • Физичко обезбедување и осигурување на имот и ангажирање на домар.

Побарајте претставник од нашата канцеларија и одберете го пакетот според Вашите потреби. 

Еко Клин Сервис

Со Еко Клин Сервис ќе ја добиете најдобрата нега за Вашиот простор, употреба на еколошки препарати од најквалитетни производители и промена на најсовремена техничка опрема.

Во секое време побарајте не за секоја од следните услуги:

 • Чистење на деловни простории
 • Чистење на станбени простории
 • Чистење на тврди подлоги
 • Чистење на стакла
 • Чистење на фасади и тешко достапни места
 • Хортикултура и хортикултурно уредување
 • Други услуги по договор

Понудата може да биде креирана според сите Ваши потреби.

Побарајте претставник од нашата компанија за подобро дефинирање на планот за одржување и одберете го пакетот за Вашиот објект.

Mini

до 10 единици

Хигиена

 • 1 × неделно суво и мокро чистење

Одржување

 • 1 × интервенција
 • 1 × контрола

Дополнителни услуги

 • ДДД
 • Машинско чистење влез
 • Машинско чистење гаражи
 • Чистење олуци

Basic

до 20 единици

Хигиена

 • 1 × неделно суво чистење
 • 1 × неделно мокро чистење

Одржување

 • 1 × интервенција
 • 1 × контрола

Дополнителни услуги

 • ДДД
 • Машинско чистење влез
 • Машинско чистење гаражи
 • Чистење олуци

Basic+

до 30 единици

Хигиена

 • 2 × неделно суво и мокро чистење

Одржување

 • 1 × интервенција
 • 1 × контрола

Дополнителни услуги

 • ДДД
 • Машинско чистење влез
 • Машинско чистење гаражи
 • Чистење олуци

Standard

до 40 единици

Хигиена

 • 3 × неделно суво и мокро чистење
 • 1 × годишно машинско чистење

Одржување

 • 2 × интервенција
 • 2 × контрола
 • 1 × ДДД

Дополнителни услуги

 • ДДД
 • Машинско чистење влез
 • Машинско чистење гаражи
 • Чистење олуци

Standard+

до 50 единици

Хигиена

 • 6 × неделно влезен хол
 • 3 × неделно суво и мокро чистење
 • 1 × годишно машинско чистење

Одржување

 • 2 × интервенција
 • 2 × контрола
 • 1 × ДДД

Дополнителни услуги

 • ДДД
 • Машинско чистење влез
 • Машинско чистење гаражи
 • Чистење олуци

Premium

над 60 единици

Хигиена

 • 6 × неделно влезен хол
 • 6 × неделно суво и мокро чистење
 • 2 × годишно машинско чистење

Одржување

 • неограничени интервенции
 • 4 × контрола
 • 2 × ДДД

Дополнителни услуги

 • ДДД
 • Машинско чистење влез
 • Машинско чистење гаражи
 • Чистење олуци