Водовод и канализација

МОЈ МАЈСТОР Ви нуди професионална изведба на водоводни и канализациски мрежи во Вашиот дом или работно место. Вршиме реконструкција на постоечки водоводни и канализациони инсталации, како и поставување на истите.

 

 

Дефектажа – утврдување на проблем

Најсовремена опрема за точно и навремено утврдување на дефектот – термална камера и ендоскоп.

Водоводна инсталација

Изведба и санација на водоводна мрежа и инсталација.

Инсталации и поправки од мал обем

Поставување, поправки и модификации на чешми, вентили и батерии, промена на дотраени гумици.

Санитарија и санитарни елементи

Замена и монтажа на санитарни елементи и секаква санитарија, силиконизирање (промени на када, wc школка, мијалник).