Машинско чистење

Со тек на време, на подовите се акумулираат трагови и други разни облици на нечистотија. Стандардните методи на чистење и перење не можат да се споредат со нивото на чистота која ја овозможува машинското чистење и одржување на подови.

  • Машинското чистење на тврди подови претставува темелна обработка која ги отстранува сите видови на нечистотија, оставајќи ги блескави и чисти.
  • Чистење со вода под висок притисок на плочки, гранит, мермер, паркет, бетонски површини, феро бетон, гума и друго.  
  • Механичко чистење – четкање, како и одмастување, отстранување груба нечистотија, детално чистење и отстранување на стара емулзија, каменец и слично. 
  • Хемиска обработка со средства од линијата на германскиот производител и лидер на пазарот Kärcher
  • Заштита на тврди подни површини по машинско перење подразбира нанесување на емулзија (восок) и полирање.