Домаќинства

Koj е Вашиот синоним за чисто? Нашиот е “Чистотата е половина здравје”. Со Еко Клин Сервис ќе ја добиете најдобрата нега за Вашиот простор. Со нашиот професионален пристап поставуваме нови стандарди на одговорно и професионално одржување на хигиена. Ви нудиме стручен тим, со употреба на еколошки препарати од најквалитетни производители и примена на најсовремена технологија. Долгорочните корисници на нашите услуги се најголемата гаранција за професионалност, брзина и ефикасност. Побарајте нѐ и добијте ја најдобрата услуга за чистење.  

Внатрешно чистење

  • Бришење и вшмукување прашина
  • Чистење на стаклени површини и рамки
  • Миење и бришење на тврди подни површини
  • Чистење, измивање и дезинфекција на тоалети и бањи
  • Чистење и измивање на тераси

Надворешно чистење

  • Чистење тераси
  • Хортикултура
  • Миење на фасади
  • Чистење на тенди