Плати онлајн

Без турканици и чекање редици

Со Мој Куќен Совет платете ONLINE 

Плаќајте лесно и брзо, без чекање ред и добивајте ги на време сите Ваши фактури.

  • Платете ги Вашите фактури ONLINE
  • Имајте увид во уплатите на сопствениците во фондовите.
  • Увид во Вашата финансиска картичка.
  • Достава на месечните пресметки во електронска форма.

 

Упатство за регистрирација на корисник за електронско плаќање на фактури

 

При регистрација на нов корисник, Ве молиме внесете валидна e-mail адреса, на која ќе ги добивате потврдите за успешно плаќања и креирајте лозинка за да може да креирате корисник за идни најавувања.

При креирање на корисник ќе биде потребно да внесете:

  • шифра на објектот и шифра на станар кој како податоци се внесени во месечните фактури со назнака: најава за online плаќање
  • број на фактура од една неплатена фактура
  • ваш телефонски број

По креирање на корисникот и по најавата на веб порталот ќе ви се прикажат неплатените фактури за корисникот.

Откако ќе ги обележите фактурите кој што сакате да ги платите, системот ќе ве пренасочи кон плаќање и внес на вашата платежна картичка. По извршеното плаќање ќе Ви пристигне потврда на мејл со статус за вашето плаќање.

Плаќањето се врши директно преку картичка од брендовите Visa и MasterCard.