За продавање

Се продава стан во Маџар маало

ID10152A

Тип

Деловен простор

Соби

3

Површина

75 m²

Локација

Карпош

Цена

160 EUR

24ч контролиран влез
Балкон/Тераса
Двор/Градина
Домар/Хаусмајстор
Домофон

Дополнителни информации

Се продава три собен стан со паркинг место.

Закажи разгледување на имот