Угостителски објекти

Како Еко Клин Сервис разбираме дека чист и хигиенски простор е важно за да ги задржиме клиентите да се враќаат во Вашиот простор, бар или кафуле. Ова е причината зашто ние внимателно се прилагодивме на комплетната услуга за чистење наменета за овие специфични дејности.

Чистењето може да биде еднократно или повеќекратно во зависност од вашите потреби. Вашите простории треба да изгледаат и да мирисаат убаво со темелно и постојно ефективно чистење

Тековно чистење на објектот
Пребришување на внатрешниот ентериер
Чистење и дезинфекција на подните површини
Чистење на тешко достапни места
Чистење на стаклени површини
Чистење и дезинфекција на тоалети
Хемиско чистење на мебел
Поливање на цветни аранжмани